Wat is mobiel pinnen precies?

We zien dat er veel bedrijven zijn die de keuze maken voor mobiel pinnen. Door mobiel pinnen is het mogelijk geworden om veel makkelijker bepaalde betalingen in het bedrijf te verwerken.

Makkelijker betalingen ontvangen

pinautomaat kopenHierdoor zal je in staat zijn om zowel de klant te verhogen als het de klant even wat makkelijker te maken bij het maken van de betalingen.

Mocht je nog niet weten wat mobiel pinnen is, dan is het handig om even verder te lezen. Wat is mobiel pinnen eigenlijk en hoe werkt het precies? Dat gaan we je laten zien! Wil je een pinautomaat kopen? Bezoek dan de website van Paqar eens.

Betaalsysteem

Je kunt een mobiel pinapparaat ook wel zien als een betaalsysteem waarmee je betalingen via pin kunt accepteren voor het bedrijf. Dit is natuurlijk optimaal als je een eigen onderneming aan huis hebt of wanneer je met jouw werk op meerdere locaties op een dag moet zijn. Door de optie voor het mobiel pinnen geef je de mensen de mogelijkheid om naast contact ook met een pinpas of creditcard betalingen te betalen.

Passen

Hiermee kan de klant dus zelf kiezen op wat voor manier hij of zij de betalingen wilt verrichten. De meeste apparaten accepteren Visa, VPAY, Maestro en American Express. Los van de pasjes kan de klant zelfs kiezen voor Android Pay of Apple Pay. Betalen kan uiteraard contactloos, al kun je ook je pas gebruiken. Het betaalde bedrag zal binnen een periode van 2 tot 3 werkdagen op je bankrekening staan, super snel dus.